Basische haarverzorging Basische haarverzorging

vicopura basische haarverzorging

Basische haarverzorging

Basische shampoo

Deze milde basische shampoo kalmeert een gestreste hoofdhuid door zuren en slakken te verwijderen. Normaliseert de uitscheiding van talg- en zweetklieren.

Haarbodempakking

Verlevendigt de hoofdhuid. Vooral geschikt voor zwak groeiend haar of haaruitval. Neutraliseert het melkzuur en versterkt de doorbloeding en de vochthuishouding van de hoofdhuid. Bevat aminozuren die nodig zijn voor de groei van het haar.Haar Base Plus Serum

Verlevendigende haarlotion met hoogwaardige, natuurlijke etherische oliên en plantenextracten. Cysteïne versterkt de keratine in de haarwortels en activeert de haargroei. Kan ook gebruikt worden voor de nagelriemen.

Behandeling van haarproblemen

Behandeling van haarproblemen werkt het best als zowel gewerkt wordt aan de conditie van de hoofdhuid, als aan de zuur-basen balans van het lichaam.

Onder de naam HairReset begeleiden wij kappers en haarwerkers in de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. Uniek aan HairReset is dat diagnose van haarwortels, hoofdhuid en het bloed gebruikt worden om het optimale behandelprogramma te adviseren.