Diagnose

HairReset haarproblemen

Diagnose

Haar- en hoofdhuid problemen ontstaan meestal van binnenuit. Met een gerichte behandeling met speciale shampoos, lotions en crèmes kan veel bereikt worden. Maar door ook aan de innerlijke gezondheid te werken, worden de resultaten nog veel beter.

Om een goed advies te kunnen geven is een goede diagnose erg belangrijk. Hiervoor gebruiken wij in de HairReset diverse technieken.

Diagnose van de hoofdhuid

Door alleen al de hoofdhuid te bekijken kan al veel herkend worden. Wij beoordelen de hoofdhuid om meer dan 30 kenmerken, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de conditie ervan.

Diagnose van het bloed

Uit een druppel bloed kan o.a. herleid worden of het lichaam voldoende bouwstoffen heeft voor de groei van het haar. Ook afvalstoffen, die de aanvoer van voedingsstoffen kunnen belemmeren, kunnen zichtbaar gemaakt worden. Door de conditie van uw lichaam te verbeteren, schept u de voorwaardes voor mooi en gezond haar.

Diagnose van de haarwortels

De wortel van het haar leeft! Door haarwortels onder een microscoop te analyseren kan herleid worden wat de oorzaak is van haarproblemen. Zo is een erfelijke aanleg voor kaalheid al vanaf de pubertijd zichtbaar.