Emoties meten

Emoties meten

Emoties

Er zijn een aantal heel belangrijke invloeden op verzuring van het lichaam. Emotionele blokkades zijn er één van. De diverse geneeskundige tradities hebben een eigen visie op gezondheid en de mentale invloed hierop.

In de  Traditionele Chinese Geneeskunde bijvoorbeeld zijn orgaanfuncties en emoties direct met elkaar verbonden. Volgens de Indiase Ayurveda wordt onze gezondheid bepaald door onze geestelijke ontwikkeling. En in de Westerse geneeskunde wordt de relatie tussen lichaam en geest chemisch verklaard

Deze drie uitgangspunten samen geven niet alleen een integraal inzicht in de verbinding tussen lichaam en geest, maar ook verschillende technieken om aan lichamelijke en mentale gezondheid te werken Zo kunnen blokkerende emoties met Chinese pols- en tongdiagnose herkend worden.

Gecombineerd met de Westerse visie op Veranderingsprocessen en het vinden van je passie(s) geven hele concrete handvatten om aan mentale balans te werken.

Via de Workshop Terug in je kracht kunt u leren hoe u emotionele blokkades met tong- en polsdiagnose bij uw cliënten kunt leren herkennen en behandelen. Ook het leven vanuit passies en gebruik maken van je talenten hoort hierbij.