Ontzurende supplementen Ontzuren supplementen

vicopura ontzurende supplementen

Ontzurende voedingssupplementen

Planta BASE guard

Planta BASE guard is een natuurlijk, plantaardig voedingssupplement met veel mineraalstoffen voor het remineraliseren van het lichaam.

Planta BASE guard heeft een sterke basische werking en verslakt het lichaam niet. Het bevat alle grondstoffen voor de verzorging van cellen in een direct beschikbare vorm. Dit zijn: aminozuren, eiwitten, nucleotide (bouwsteen van DNA), bouwstenen voor fructose, onverzadigde vetten, mineralen en sporenelementen.

Planta BASE efcaps

Net als de Planta Base guard hebben de efcaps een ontzurende werking. De efcaps zijn vooral bedoeld om de haargroei te ondersteunen. Het haar wordt er steviger en voller van.

Frutta BASE guard

Frutta BASE guard is een voedingssupplement op basis van o.a. lijnzaad en fruit voor een darmreinigende werking en het opbouwen van een gezond darmmilieu en gezonde darmslijmhuid.

Frutta BASE guard wordt gebruikt voor het stimuleren van de stofwisseling, het ontzuren en het in balans brengen van de darmen.

Ontzurende zouten

Er zijn diverse zouten die helpen bij het ontzuren van het lichaam. Onder de naam Basenzout hebben wij een eigen zoutcombinatie, waarmee een zuuroverschot heel snel geneutraliseerd kan worden.