Vicopura ontzurende producten

vicopura producten

Biobasen is importeur van Vicopura voor Nederland en België. De Vicopura producten zijn gericht op het ontzuren van het lichaam. Met speciale kruidentheeën, badzout en voedingssupplementen worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd en kunnen met name basische mineralen weer aan het lichaam worden toegevoegd.

De basische cosmetica van Vicopura hebben een pH van 7.4. Dit zorgt ervoor dat de vetzuurlaag op de huid wordt geneutraliseerd. Voor het herstel van deze vetzuurlaag worden zuren uit het lichaam gebruikt. Daarnaast zorgen de cosmetica ervoor dat uw huid niet wordt afgesloten, maar kan blijven ontgiften. Op deze wijze ondersteunen de huidproducten het ontzuringsproces.

Voor de samenstelling van de Vicopura producten worden zo veel mogelijk duurzame, natuurlijke, biologische ingrediënten gebruikt en chemische conserveringsmiddelen vermeden. De voedingssupplementen zijn zo samengesteld, dat alle hulpstoffen aanwezig zijn voor de opname van de mineralen. Dit maakt de supplementen zeer effectief en de werking ervan is al na enkele weken aan het bloed te zien.

Voor meer info over het bestellen van de Vicopura producten voor wederverkopers.. Bent u particulier, dan kunt u de Vicopura producten kopen bij een van onze wederverkopers of bestellen op www.vicopura.nl

Wilt u meer informatie over de Vicopura producten toegestuurd krijgen? Klik dan hier